مرکز خرید رویکرد انرژی تجدید پذیر
مرکز خرید رویکرد انرژی تجدید پذیر
درس طرح معماری ا ارشد دانشگاه ازاد نطنز زمستان ۹۶
مجموعه شامل: معرفی و انالیز سایت و تحلیلهای
اقلیمی، اکولوژی و فرهنگی به همچنین برنامه
ریزی فیزیکی و روند شکل گیری کانسپت در:
۱و ۲- (فولدر نقشه dwg) (فولدر نقشه pdf)
۳ و ۴- (فولدر شیت با کیفیت عالی
۱۴۰*۱۰۰ cm) (فولدر رندر)
حجم دانلود ۲۸/۵ مگابایت
طراح: احسان پوریا مفرد
کد محصول ۰۰۸۴۳
پیشینه و سابقه تدریس طراحی مراکز تجاری یکی از چالشهای اموزش درس طرح معماری میباشد.
اموزش این سرفصل با پسوندهای مراکز تجاری فرهنگی یا تجاری تفریحی به مراتب در کلاس طرح معماری بیشتر کاربرد دارد.
خود مراکز تجاری در سابقه تاریخ معماری ایرانی به بازار، راسته، سرا، تیمچه و… و یا خرید و فروش در سنت بسیار عالی و زیبا دسته بندی شده اند. از نمونه های موفق میدان نقش جهان و بازار قیصریه، بازار وکیل شیراز و یا حتی بازار تهران میتوان اشاره کرد.
مرکز خرید رویکرد انرژی تجدید پذیر
اما نیازهای مدرن و شهری امروز دیگر پاسخگوی پتانسیلهای بازارهای ادواری، هفتگی و یا سنتی نمی باشند. هایپر مارکتها و مراکز خرید امروزی محل رفع نیازهای اقتصادی مردم شهر و یا حتی روستاها و شهرستانها میباشند. البته نقش بازار در تامین مواد اولیه همین مراکز خرید و ریشه های داد و ستد یک کلان شهر تاثیر گذار میباشد. لذا با حفظ و نگهداری بازار سنتی میتوان مراکز خرید امروز را در بهترین عملکرد ایجاد نمود.
با توجه به موقیت مکان یابی دانشگاه نطنز دانشجویان کلاس فوق قسمتی از شهرستانهای اطراف، قسمتی از اصفهان، کاشان و یا حتی تهران جمعیت کلاس را تشکیل داده بودند. لذا دو هفته اول فقط و فقط به نیاز سنجی داد و ستد در شهرستان میان جاده ایی نطنز زمان گذاشته شد. کلمه کلیدی برای عنوان پروژه های دانشجویان منومنتال در معنای شاخص انتخاب شد. چرا که شاخص شهرستان نطنز کوههای اطراف شهرستان میباشد که میتواند برای مسافران و ساکنین شهر نقش بسزایی در رشد و توسعه شهر ایفا کند.
منومنتال مرکز خرید نطنز با رویکرهای متفاوت. رویکردها به دانشجویان کمک میکرد تا طراحیهای با سلیقه خود را طبق ظوابط ان نیاز سنجی معرفی نمایند. به امید روزی که تمامی مراکز خرید ایران زمین چه سنتی، چه مدرن، چه پست مدرن و امروزی سرامد تجارت جهانی باشند.